Thursday, February 14, 2013

Veliki vojvoda Jupiter,zvezda 3 ubistva, i Zuta petica.

U oblasti letecih zvezda javljaju se :Veliki vojvoda Jupiter,zvezda 3 ubistva, i Zuta petica.

Zuta petica

zahvata 45 stepeni kompasa
Iscrpljivanje Zute petice
Zuta petica se smatra vrlo stetnom negativnoscu,koja u odredjenim godinama moze da nanese neopisivu stetu porodici ili, kompaniji koje su direktno pogodjene njome.Do toga dolazi u slucaju da su glavna ulazna vrata doma,ili spavace sobe locirana tamo gde,pojedinih godina obitava ova zvezda.To je zato sto ce svako otvaranje ili zatvaranje vrata,ili bilo kakva aktivnost na mestu na kom boravi Zuta petica,jednostavno aktivirati njene lose vibracije i doneti nesrecu.
Kao i dve druge negativnosti,i Zuta petica menja mesto svake godine,a tamo gde se ona nalazi ne smete da radite sledece:
ne smete da kopate zemlju,
ne smete da uznemiravate taj deo placa(stana) na bilo koji nacin.
Ukoliko je uznemirena Zuta petica donosi gubitak bogatstva,gubitak zaposlenja,nezgode,porede,nesrece,pljacke,cak i smrt.

(To je na neki nacin,kao solar u astrologiji).

Da bi ste savladali energiju Zute petice, najbolje je da tu postavite metalne zvoncice od 6 supljih stapica, sa pagodom (i nikada ih ne postavljajte tako da prolazite ispod njih, vec sa kraja, uz zid).Energija metala koja se pokrece i proizvodi zvuke,ozbiljno slabi i iscrpljuje Zutu peticu, ublazavajuci tako njene stetne efekte.


Npr:2008.g. Zuta petica se nalazila na Jugu.Te godine ne trebate da upotrebljavate pojacivace energije,vec ih zamenite zemljanim predmetima,jer oni iscrpljuju vatru.Pribor koji simbolizuje zemlju je;kamenje,kristali,keramicki ili porcelanski ukrasni predmeti.Pored toga upotrebite i zvoncice,kako bi ste iscrpljivali zemljanu energiju.
Negativnoscu pogodjenu energiju uvek je bolje iscrpljivati ,nego unistiti,kako bi se odrzala YIN i Yang ravnoteza QI-a.Medjutim,ako je negativnost vrlo izrazena,mozda cete morati da pribegnete ubistvenoj energiji.

Za jug upotrebite vodu,jer ona gasi vatru.

U 2009. Zuta petica je na severu,
2010.g. na jugozapadu,
2011.g je na istoku,
2012.g. na jugoistoku,
2013.g. u sredini doma,
2014.g. na severozapadu,
2015.g.zapad,
u 2016.g. na sevoroistoku
2017.g. na jugu.

Veliki vojvoda Jupiter

zahvata 15 stepeni kompasa

Kada znate gde je lociran pobrinite se da se ne izlozite njegovom gnevu, tako sto cete sedeti direktno suceljeni s njegovim pravcem.To bi znacilo da mu se suprotstavljate, a tako nesto nikada ne smete uciniti.
Kada sedite,radite,ili jedete,nikada se ne smete direktno suceljavati sa Velikim vojvodom Jupiterom (moze vas zadesiti zla sreca),cak iako je to po KUA formuli vas NAJBOLJI pravac.
Takodje ne bi trebalo da uznemiravate njegovo boraviste prekomernom bukom,lupanjem,kopanjem,ili renoviranjem.
U suprotnom zadesice vas posledice u vidu bolesti,finansijskih gubitaka,propasti vaznih poslova,, i sansi,i uopste cete se osecati veoma bolesljivo.
Obicno se za zivotinjski znak ,koji se svake godine nalazi suprotno od mesta Velikog vojvode kaze da mu se suprotstavlja.

Kretanje velikog vojvode Jupitera,po godinama:
2009.g. na severu 3,i deo severoistoka 1 (govece),
2011.g. na istoku 2 (zec),
2012.g. na istoku 3, i delu jugoistoku 1(zmaj),
2013.g. na jugu 1,i delu jugoistoku 3 (zmija),
2014.g.na jugu 2 (konj),
2015.g. na jugu 3,i jugozapadu 1 (ovca),
2016.g.zapad 1,i jugozapad 3 (majmun),
2017.g.na zapadu 3 (petao),
2018.g. na severozapadu 2 (pas).

Pravac tri ubistva

zahvata 90 stepeni kompasa

Jako je vazno da znate gde se tri ubistva nalaze svake godine.Tri ubistva uvek zauzimaju glavne pravce sever,jug,istok i zapad.
Nikad,ni jedne godine ne smete da imate pravac tri ubistva iza sebe (u suprotnom on odasilje tri tipa zle srece i pravi vam pakao od zivota).

Lekovi za tri ubistva
U godini vola,zmije i petla (2001,2005 i 2009.)tri ubistva ce se naci na istoku.U tim godinama postavite na istoku krivi noz.

U godinama svinje,zeca i ovce (2003,2007 i 2011) tri ubistva ce se naci na zapadu.U tim godinama postavite u zapadni sektor jaca svetla nego inace.

U godinama majmuna,pacova i zmaja (2004, 2008 i 2012.)oni su na jugu.Tada postavite vece posude sa vodom (YIN ,mirnom vodom) u juzni sektor,kako bi negativnost bila nadvladana.

U godinama psa,konja i tigra (2002,2006 i 2010.),tri ubistva se nalaze na severu.U tim godinama postavite na sever 3 oveca kamena(po mogucnosti iz dvorista bogate,ugledne porodice).

Objasnjenje:
U godini zmije,tri ubistva se nalaze na istoku,s toga ne smete da sedite s tim pravcem iza sebe.(Znaci da ne sedite okrenuti u pravcu zapada).Ovo vazi i u slucaju da je istok vas najbolji pravac po KUA broju.Mozete da sedite suceljavajuci se sa tri ubistva.
Konfrontacija sa tri ubistva vas nece povrediti,ali problema cete imati ako vam se nadju iza ledja.

U godini konja 2002.,tri ubistva se nalaze na severu,to znaci da te godine ne smete da sedite ledjima okrenuti u tom pravcu.
Planirajuci opravke i renoviranja doma,ne smete da ih vrsite u sektorima u kojima obitavaju tri ubistva.Mozete medjutim da renovirate sektore koji se nalaze nasuprot tri ubistva.

No comments:

Post a Comment