lekoviti napitoci

Čudesno piće

-mrkva, krtola (koren) i jabuke
To čudesno piće kruži već dugo dugo od ranije. Vrijedno je uzeti ga k znanju.. Ovim tekstom želi se privući javnost i pozornost ljudi koji imaju rak. Ovo je piće koje može obuzdati loše stanica koje se tvore u vašem tijelu ili se obuzdava njihov rast! G. Seto je imao rak pluća. On je rekao da je ovo piće preporučio poznati herbalist iz Kine. G-din Set je pio ovo piće 3 mjeseca i sada je njegovo zdravlja obnovljeno. Vrijedi probati.To čudesno piće je jednostavno.Uzmite jedan krtola, jednu mrkvu i jedna jabuka da bi od njih napravili sok.

Operite ih, izrežite na komade, stavite ih u sokovnik i odmah pijte sok. Možete dodati i limun da bi okus bio više osvježavajući.

Ovo čudo od pića služi za više bolesti:

1. Spriječava stanice raka da se razviju. To će ograničiti rast stanica raka

2. Spriječava bolesti jetre, bubrega, gušterače i može izliječiti ulkus.

3. Jača pluća, spriječava srčani udar i snižava visoki krvni tlak.

4. Ojačava imunološki sustav.

5. Dobar je za vid, eliminira crvenilo i osnažuje umorne ili suhe oči.

6. Pomoć je kako bi se uklonili bolovi od fizičkog treninga, bol u mišićima.

7. Detoksifikuje, pomaže rad crijeva, eliminira opstipaciju. Stoga će učiniti kožu zdravom i izgledat će više blistava. Ovo je izvrsno za probleme sa aknama.

8. Uklanja loš dah zbog probavne smetnje i infekcije grla.

9. Ublažava menstrualne bolove.

10. Pomaže u peludnim groznicama.Nema niti jedan loš efekt. Vrlo je hranjiv i lako se upija! Vrlo je učinkovit ako trebate izgubiti težinu. Primijetit ćete da će se vaš imunološki sustav poboljšati nakon 2 tjedna. Molimo Vas da ga odmah pijete .

Recept je odličan. PAŽNJA: NE KORISTITI sasvim mlade NEZRELE krtole jer sadrže otrovni alkaloid solanin. Zrenjem krtola ovaj se alkaloid gubi. Takođe se NE KORISTI stari PROKLIJALI krompir jer klijanjem gubi nutrijente. Ukoliko je gajen na organski način nije potebno guliti ljusku. Smatra se da je krtola zrela kada dostigne veličinu približno jednog limuna srednje veličine.

Kada ga treba piti;

Pije se u jutro na prazan želudac! Nakon sat vremena možete jesti doručak. Za brze rezultate piti 2 puta dnevno, ujutro i prije 17:00

Dr.Prembabu Chathurvedi. PhD (Herbology).

No comments:

Post a Comment